Gökhan Özen - İki Yeni Yabancı (Remix) (Klip)

"Milyoner" isimli albümü ile büyük beğeni toplayan ve bu albümün çıkış parçası 'Budala' ile zirveye oturan Gökhan Özen, albümünün ikinci klibi için en sevilen şarkılarından 'İki Yeni Yabancı'ya yepyeni bir remix hazırlayarak sevenlerine sürpriz yaptı.

'İki Yeni Yabancı' Gökhan Özen'in, 2011 senesinde yazıp bestelediği bir parçaydı ve o zamandan bu yana bazı değişikliklerle son halini aldı.

Söz, beste ve aranjesi Gökhan Özen'e ait olan 'İki Yeni Yabancı'nın, 2 yılı aşkın bir prodüksiyon süreci gerçekleşmiş, şarkıya ait 6 farklı aranje yapılmıştı. İki Yeni Yabancı'nın ilk versiyonu hareketli bir dans parçası olmasına rağmen, albümde slow versiyonu ile yer almıştı. Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte, hareketli bir versiyon olan remix'i dinleyicileriyle buluşuyor.

Han Records isimli, Gökhan Özen'in kendisine ait stüdyosunda aranjesini tamamladığı 'İki Yeni Yabancı Remix'in mastering'i ise Metropolis London stüdyolarında Tim Young tarafından gerçekleştirildi. İki Yeni Yabancı'ya 29 Haziran'da Şenol Korkmaz yönetmenliğinde klip çekildi. Şarkı, gerek duygu dolu sözleri, gerekse beste ve aranjesindeki başarı ile bu yazın en hit şarkılarından biri olacak.

"Milyoner" albümünün genişletilmiş, yeni remixlerin de içinde bulunduğu 'HITS 2013 Budala & İki Yeni Yabancı Remixes' baskısında, ayrıca Suat Aydoğan imzalı 'Budala' remixi de bulunuyor.



 GÖKHAN ÖZEN - İKİ YENİ YABANCI ŞARKI SÖZLERİ

Dargınım, olanlara kırgınım bugünlerde
Eldeki avuçtaki yok kalmadı
Çok değil birkaç güne toplarım demiştim ya
Toplanan eşyalar gibi kolay olmadı
 

Öyle bir kırıldı ki yüreğim onarılmıyor
Kaldı ki yaşanmışı sileli kalp affetmiyor
Sen affet, beni bu aşktan azat et  


Ne yana baksam olmaz
Seni gördüğüm yerde 
Konuşacak sözüm yok
Eski cümleler nerede?
 
İki yeni yabancı dost olur mu sence birbirine?
Beni senden azat et
Ben de severim belki yerine
Evli evine köylü köyüne